Fisk spa stockholm kåta milfar

I Stockholm city finns det gott om bra spa – men hur många kan egentligen skryta med att dom har Stockholms mest välutbildade fiskar som dessutom tar hand. Hej och varmt välkommen till ZoUL Fish SPA Vi erbjuder ett unikt fisk SPA i exotisk miljö. Här hittar du även ekologisk ansiktsbehandling och fotpedikyr. Fisk-spa hos Smile Stockholm i 20 eller 40 minuter – för 1 eller 2 pers. Ordinarie pris från kr, din deal från: 89 kr.

Fisk spa stockholm kåta milfar - lotus thaimassage

Läs mer och boka Helkroppsbad Blöt ned hela kroppen Hos Fiskpedikyren finns Sveriges enda fish spa med helkroppsbad med Garra Rufa fiskar. Du har 4 alternativ vid köpknappen. Våra simmande medarbetare har varit med oss ända sedan starten och är därmed de äldsta — och mest erfarna — pedikyrfiskarna i hela Sverige. De hjälper dig att bli av med död hud och ger dig samtidigt en avslappnande massage. Hos oss kan du lämna omvärlden för en stund och samla energi. Onsdagar samt lördagar Fiskpedikyr fötter Blöt ned fötterna Välj vår fiskspabehandling för SEK eller lyxa till det med ett privat rum och efterföljande fotmassage.

Videos

Fisk spa Hittar du något annat fiskspa i Stockholm som är billigare eller har längre tid i akvariet för ett liknande pris är det bara att säga till oss – vi matchar i sådana fall tid. Hej och varmt välkommen till ZoUL Fish SPA Vi erbjuder ett unikt fisk SPA i exotisk miljö. Här hittar du även ekologisk ansiktsbehandling och fotpedikyr. I Stockholm city finns det gott om bra spa – men hur många kan egentligen skryta med att dom har Stockholms mest välutbildade fiskar som dessutom tar hand.